• 0624702704
  • info@charlieflextrainer.nl

Over mij

Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Charlie Kruin, masseur en trainer. En hopelijk na het lezen van dit stukje, jouw persoonlijke motivator & inspirator. Mijn doel is om iedereen bewust te maken van de kracht van een massage.

Veel mensen vergeten dat een massage een belangrijk onderdeel is van het onderhoud en herstel van je lichaam.

Het is niet alleen belangrijk als je veel traint maar het heeft ook een toegevoegde waarde voor de gezondheid, ontspanning en de doorbloeding van de spieren en de huid.

Tevens is het een verrijking van lichaam en geest.

Ik ben opgegroeid met verschillende sporten, heb een grote interesse in het menselijk lichaam (hoe mentaal en fysiek samenwerken) en “liefde voor de mens”. Een confrontatie met de harde realiteit heeft mij geleerd dat een gezond en sterk lichaam niet vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is een goede balans tussen inspanning & ontspanning belangrijk voor lichaam & geest. Voor mijzelf is dit alles onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mensen coachen en adviseren om deze balans te vinden is mijn passie.

Met mijn kennis en ervaring op het gebied van [fitness-] trainer, [sport-] masseur en beweeg,-en leefstijl adviseur wil ik graag bijdragen aan jouw gezondheid & geluk!

Sportieve Groet,
Charlie