Even voorstellen


Mijn naam is Charlie Kruin, Masseur, Trainer, en hopelijk na het lezen van dit stukje, jouw persoonlijke motivator & inspirator voor een gezonde, sportieve levensstijl & een positieve mindset. Mijn doel is om iedereen te laten ervaren wat sporten voor je doet. Je te begeleiden om bewust & veilig, maar ook grensverleggend en uitdagend te trainen en je vooral te laten ervaren hoeveel plezier je daaraan kan beleven.

Goed trainen kan niet zonder verstandig eten. Ook goed voor je lichaam (& geest) zorgen, doormiddel van de juiste balans van inspanning & ontspanning is belangrijk. Voor mijzelf is dit alles onlosmakelijk met elkaar verbonden, en mensen adviseren en coachen deze balans te vinden is mijn passie.

Opgegroeid met sport, een grote interesse in het menselijk lichaam, de liefde voor "de mens" en confrontatie met de harde realiteit dat een gezond en sterk lichaam niet vanzelfsprekend is, hebben mij gedreven van mijn hobby's mijn werk te maken.

Met mijn kennis op het gebied [fitness-] trainer, [sport-] masseur en beweeg en leefstijl adviseur kan ik dankbaar bijdragen aan een stukje gezondheid & geluk van jou als mens!


Sportieve Groet,
Charlie