Flextrainer | Personal & Small Group Training


“Mijn doel is om iedereen te laten ervaren wat sporten voor je doet. Ik kan je begeleiden om bewust en veilig, maar ook grensverleggend en uitdagend te trainen. Hiermee wil ik jou laten ervaren hoeveel plezier je daaraan kunt beleven.”

Iedere vorm van trainen is voor iedereen een unieke ervaring. Persoonlijke voorkeur, lichamelijke conditie, algehele conditie, motoriek maar ook karakter hebben invloed op hoe jij een training ervaart.

Een effectieve training valt of staat met het rekening houden en gebruiken maken van al deze mogelijkheden en onmogelijkheden, en daarmee zo efficiënt mogelijk naar een gesteld doel toewerken.
Of dat nou is om af te vallen, fit te worden, sterker te worden of ter verbetering van de algehele lichamelijke [en ook geestelijke] conditie.

Goed trainen kan niet zonder verstandig eten. Naast een duidelijk trainingsschema geef ik desgevraagd ook voedingsadvies.


Personal training

Met Personal Training maak ik een op jou persoonlijk afgestemd programma en gebruik ik al mijn kennis, motivatie en support om samen met jou dat doel te behalen.


Small Group Training

Is Personal Training niet helemaal jouw ding? En ken je mensen die net als jij in beweging willen komen, dan is Small Group Training wellicht meer iets voor jou.

Met deze training sport je in een kleine groep van maximaal 4 personen, máár ervaar je toch de persoonlijke motivatie en coaching die een Personal Trainer je biedt. Bijkomend voordeel; je deelt ook nog eens de kosten!

Toewijding en je persoonlijke doel zijn de focus, maar het gevoel het samen te doen zorgt voor positieve energie, onderlinge motivatie en meer trainingsplezier.


Bedrijfs- & Free Lance Training

Een sportieve invulling van een teambuildingdag(deel) of een energieboost voor de medewerkers van uw bedrijf?!
Als sportschool op zoek naar nieuwe trainingen voor uw klanten?!
Uiteraard zijn hierin diverse mogelijkheden. Voor meer info of uw aanvraag bel of mail.